Cursus Italiaans Rotterdam

Wil jij een cursus Italiaans Rotterdam volgen, de cursus Italiaans Rotterdam starten en je Italiaanse taalkennis nog verder uitbreiden? Bij ons in Rotterdam volg je flexibel een cursus Italiaans.

Wij zorgen dat je in Italiaanstaligelanden verstaanbaar kan maken. Je leert gesprekken voeren in het Italiaans en werkt aan je luister-, schrijf- en leesvaardigheid. Maar met een bassiscursus Italiaans investeer je ook in jouw toekomst.

Italiaans is een wereldtaal die steeds belangrijker wordt in het bedrijfsleven. Enthousiast? Bij ons kun je elke dag starten met de basiscursus Italiaans.

Bepaal zelf je studietempo

Bepaal zelf je studietempo en hoe lang je over de cursus Italiaans Rotterdam doet. Je kan de cursus sneller doorlopen als je wil. Heb je langer nodig? Dan mag je kosteloos verlengen. Zo volg je de cursus Italiaans in Rotterdam geheel flexibel en op jouw moment. Je studeert met handige (online) studietools, echte studieboeken en krijgt begeleiding van vakdocenten.

Korting vervolg cursus

Heb jij de cursus Italiaans in Rotterdam voor beginners met plezier afgerond en wil je je kennis verder verdiepen met Italiaans voor gevorderden van ons? Dan krijg jij 15% korting op de tweede cursus! Of misschien is het flexibel studeren zo goed bevallen dat je verder wil met een van onze erkende opleidingen. Ook dan krijg je als oud student 15% korting.